Υπηρεσίες Θεραπείων βλαβών δέρματος για χρωματικές βλάβες όπως κηλίδες , μέλασμα πανάδες και αφαίρεση τατουάζ.

Πρόκειται για σκουρόχρωμες βλάβες του δέρματος που προκαλούνται συνήθως από την έκθεση στον ήλιο, τη φωτογήρανση, την ηλικία, καθώς και οριρμένους φαρμακευτικούς παράγοντες.

Συνήθως αφαιρούνται με την χρήση laser.

Οι πανάδες και το μέλασμα είναι χρωματικές βλάβες του δέρματος που παρουσιάζονται κυρίως σε γυναίκες στην περιοχή του προσώπου με κυριότερα σημεία εντόπισης το μέτωπο, τα ζυγωματικά και το άνω χείλος.

Οι αιτίες γι΄αυτές τις βλάβες είναι κυρίως ορμονικές διαταραχές (λήψη αντισυλληπτικών, εγκυμοσύνη, χρήση φαρμάκων), καθώς και η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία.

Η θεραπεία ξεκινά από την πρόληψη με την κατάλληλη προστασία και αποφυγή των επιβαρυντικών παραγόντων, καθώς και την χρήση τοπικής αγωγής (κρέμες λευκαντικές , peeling , κτλ.).

Επιπλέον, έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο και αποτελεσματικό θεραπευτικό εργαλείο που δεν είναι άλλο από το Fractional laser.

Με την χρήση της κατάλληλης κεφαλής του Fractional laser και αφού έχει γίνει κατάλληλη προετοιμασία του δέρματος με ειδικές κρέμες (όπου χρειάζεται) εφαρμόζεται η θεραπεία στα σημεία της βλάβης.

Συνήθως χρειάζονται 2-4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση και το βάθος των βλαβών.

Η αφαίρεση των τατουάζ είναι μία διαδικασία που περιλαμβάνει τη χρήση ειδικού laser, το οποίο θα απορροφηθεί από το χρώμα του τατουάζ, έτσι ώστε να το αποβάλλει από το δέρμα.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος, το βάθος και το χρώμα του τατουάζ.

Σε περιπτώσεις μικρού μεγέθους τατουάζ υπάρχει και η δυνατότητα της χειρουργικής αφαίρεσης αυτού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Δημητρίου Σούτσου 48 , Αμπελόκηποι,11521 Αθήνα

info@plasticmed.gr

Δευτέρα 14:00 - 20:30
Τρίτη 10:00 - 16:00
Τετάρτη 14:00 - 20:30
Πέμπτη 14:00 - 20:30
Παρασκευή 10:00 - 16:00