Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην επιθυμεί να δείχνει νεώτερη. Όπως δεν υπάρχει γυναίκα που να επιθυμεί ένα πρόσωπο ανέκφραστο και αφύσικα τραβηγμένο.

Το νέο λίφτινγκ είναι εδώ, για να δώσει νεανικό πρόσωπο και για να διατηρήσει την έκφραση, τη γοητεία και την αλήθεια του.

Οι επεμβάσεις έχουν πλέον ως στόχο την επιλεκτική στήριξη των μυών, οι οποίοι καθορίζουν και την συνολική όψη του προσώπου.

Το δέρμα τοποθετείται, χωρίς ιδιαίτερο τράβηγμα, στη θέση του, ενώ οι ουλές που βρίσκονται πίσω από το αυτί ή στη ρίζα των μαλλιών είναι ουσιαστικά αόρατες.

Πρέπει να διευκρινιστεί πως το ζητούμενο δεν είναι να εξαφανιστούν απολύτως οι ρυτίδες (αυτό, εξάλλου, είναι που αλλοιώνει ουσιαστικά την έκφραση του προσώπου), αλλά να υποστηριχθεί το μυϊκό σύστημα, γιατί η χαλάρωση είναι που ουσιαστικά υπονομεύει τη νεανική όψη του προσώπου.

Όσο για τις ρυτίδες, κάποιες από αυτές είναι “κατακτήσεις” και ενθύμια ζωής που σίγουρα δεν θέλετε να αποχωριστείτε!

Γίνεται υποχρεωτικά με γενική αναισθησία και θα πρέπει να παραμείνετε στο νοσοκομείο τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Μετά την αφαίρεση των ραμμάτων το πρόσωπο είναι συνήθως πρησμένο και δεν αποκλείεται να έχει κάποιες εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του.

Θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 15 μέρες για να αποκαλυφθεί το καινούργιο σας πρόσωπο, αν και η εικόνα θα τελειοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Το υπέροχο look “νέα και ωραία” που αποκτήσατε μετά από τόσο κόπο μπορεί να ολοκληρωθεί εντυπωσιακά με μια θεραπεία που θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας.

Φυσικά ό,τι κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να γίνει αφού τελειώσει η περίοδος της αποθεραπείας μετά το lifting.

Όταν υπάρχει μέτρια χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου μπορεί να γίνει μικρής έκτασης επέμβαση χωρίς μεγάλες αποκολλήσεις και οιδήματα. Το mini lift ¨τεντώνει¨ το δέρμα του περιγράμματος και του άνω τμήματος του λαιμού. Είναι επέμβαση που μπορεί να γίνει με τοπική ή μέθη και έχει γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Δημητρίου Σούτσου 48 , Αμπελόκηποι,11521 Αθήνα

info@plasticmed.gr

Δευτέρα 14:00 - 20:30
Τρίτη 10:00 - 16:00
Τετάρτη 14:00 - 20:30
Πέμπτη 14:00 - 20:30
Παρασκευή 10:00 - 16:00