Η θεραπεία Laser Palomar εφαρμόζεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας, από την πολύ ανοιχτόχρωμη μέχρι την πολύ σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Η μέθοδος Palomar Micro-Fractional, μπορεί με την κατάλληλη επιλογή παραμέτρων, να δώσει λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και ατέλειες της επιδερμίδας. Ο ιατρός σας θα συζητήσει μαζί σας τις επιλογές θεραπείας.

Ο ιατρός σας χρησιμοποιεί το Laser Palomar της εταιρείας που εφηύρε τη μέθοδο και έχει την πατέντα της τεχνολογίας Micro-Fractional laser, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Harvard Αμερικής. Το Laser Palomar χρησιμοποιεί μικροδέσμες ενέργειας laser για να επενεργήσει στον ιστό από την εξωτερική μέχρι την εσωτερική στοιβάδα του δέρματος. Μέσω της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του σώματος δημιουργείται νέος, υγιής ιστός ο οποίος θα αντικαταστήσει τις περιοχές του ιστού που έχουν το πρόβλημα με αποτέλεσμα την εμφάνιση νέας, πιο υγιούς επιδερμίδας.

Ανάλογα με την επιλογή της θεραπείας που σας προτείνει ο γιατρός σας, ενδεχομένως να έχετε προσωρινή ερυθρότητα και οίδημα, ενώ θα αισθάνεστε την περιοχή ζεστή. Όλα αυτά διαρκούν συνήθως λίγες μόνο ώρες. Η ερυθρότητα μπορεί να επιμείνει για μιά ημέρα. Θα χρειαστεί η φροντίδα της επιδερμίδας με αντιηλιακή προστασία και κάποια αναπλαστική κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Θα συζητήσετε με τον γιατρό σας και τι θα πρέπει να περιμένετε μετά τη θεραπεία σας ανάλογα με το είδος της θεραπείας που θα κεραπείας.

Botox

Το Βοτοχ έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας. Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε 8 διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων.

Το τεράστιο ιστορικό του φαρμάκου χωρίς παρενέργειες παρέχει από μόνο του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλειά του ακόμη και περιπτώσεις που η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι πολλαπλασια από την ποσότητα που έχει ανάγκη ένα πρόσωπο για τη θεραπεία των ρυτίδων. Φυσικά το φάρμακο είναι εγκεκριμένο και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, έγκριση που έχει δοθεί και από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες κρατικές αρχές (Η.Π.Α-Καναδάς-Ελβετία-Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία κλπ).

Επειδή ο σχηματισμός των ρυτίδων ειναι πολύ εύκολος, αντίθετα με την επαναφορά του δέρματος στην αρχική του κατάσταση που απαιτεί πολύ χρόνο συστήνεται η θεραπεία με ΒΟΤΟΧ όταν εμφανίζονται τα πρώτα δείγματα έντονης και ακούσιας κινητικότητας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες.

Οι τελευταίες δεν εξαρτώνται μόνο από την ηλικία αλλά και από την ποιότητα του δέρματος και τη διάπλαση των μυών του προσώπου. Επίσης την κατάσταση του δέρματος επηρεάζουν και εξωγενείς παράγοντες όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος η φύση της εργασίας και η πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Για αυτό και η προληπτική θεραπεία πριν το σχηματισμό των ρυτίδων είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης για πολλά χρόνια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Δημητρίου Σούτσου 48 , Αμπελόκηποι,11521 Αθήνα

info@plasticmed.gr

Δευτέρα 14:00 - 20:30
Τρίτη 10:00 - 16:00
Τετάρτη 14:00 - 20:30
Πέμπτη 14:00 - 20:30
Παρασκευή 10:00 - 16:00