ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

 

Διανύουμε την πιο ζεστή περίοδο του έτους κι όλοι ετοιμαζόμαστε για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες και τις βουτιές μας στα καταγάλανα νερά!! Τί καλύτερο λοιπόν από το να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να λάβουμε κάποια μέτρα ώστε να προστατεύσουμε το πρόσωπό μας και το σώμα μας από την αφυδάτωση και τις βλαβερές επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας!!

Προτεινόμενη θεραπεία για την ενυδάτωση του προσώπου μας είναι η μεσοθεραπεία. Είναι η θεραπεία που γίνεται με μικρά ΄΄τσιμπηματάκια΄΄ (σε μικρό βάθος 4-6mm στο δέρμα) σε όλο το πρόσωπο όπου πραγματοποιείται έγχυση διαφόρων συστατικών που έχουν ως σκοπό την ανανέωση του δέρματος, την ενυδάτωση του, την φωτεινότητα και την σύσφιξή του. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος (ηλικία – τύπος) γίνεται θεραπεία με μείγματα ιχνοστοιχείων, βιταμινών, υαλουρονικού οξέος (συχνές θεραπείες) ή θεραπείες με υαλουρονικό οξύ που βελτιώνουν άμεσα την ποιότητα του δέρματος και διαρκούν 4-6 μήνες. Η θεραπεία είναι ολιγόλεπτη, ανώδυνη (με χρήση αναισθητικής αλοιφής και πάγου) με άμεσα αποτελέσματα φρεσκάδας, ξεκούρασης και σύσφιξης. Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι από τις πιο ΄΄φυσικές΄΄ θεραπείες αντιγήρανσης κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, μιά θεραπεία κατάλληλη για άνδρες και απαραίτητη σε γυναίκες μετά τα 40 γιατί ουσιαστικά πρόκειται για μιά θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που δεν επηρρεάζει ούτε την έκφραση ούτε τις ρυτίδες του προσώπου.

Όσον αφορά την λιποδιάλυση και σύσφιξη του σώματός μας προτεινόμενη θεραπεία είναι η μεσοθεραπεία σώματος. Πρόκειται για την έγχυση διαφόρων ουσιών (καφείνης – καρνιτίνης – αγκινάρας – λεκιθίνης – οργανικού πυριτίου – DMAE – φωσφατιδυλοχολίνης – δεοξυχολικού οξέος – υαλουρονικού οξέος) με μικρές βελόνες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης, καθώς και του τοπικού λίπους. Οι θεραπείες γίνονται ανά 7-14 ημέρες και χρειάζονται συνήθως 6-8 συνεδρίες. Η θεραπεία στηρίζεται στην ενεργοποίηση του λεμφικού και την αποβολή όλων των τοξικών μέσω των ούρων. Συνιστάται η λήψη υγρών, καθώς και η ελαφριά άσκηση. Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχουν τοπικά εκχυμώσεις, ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο) και ¨κοκκινίλα¨, συμπτώματα τα οποία υποχωρούν σε 1-2 ημέρες.

Ας χαρούμε ανέμελα τον ήλιο για να περάσουμε ένα υπέροχο, δροσερό κι αξέχαστο καλοκαίρι!!!!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Δημητρίου Σούτσου 48 , Αμπελόκηποι,11521 Αθήνα

info@plasticmed.gr

Δευτέρα 14:00 - 20:30
Τρίτη 10:00 - 16:00
Τετάρτη 14:00 - 20:30
Πέμπτη 14:00 - 20:30
Παρασκευή 10:00 - 16:00